Nieuws februari 2017

Als specialist in nieuwe auto’s kunnen we van alle merken ook de nieuwste modellen leveren. Binnenkort kunnen wij voor u dan ook de aanschaf verzorgen van de nieuwe BMW 5-serie en de nieuwe Mini Countryman! BMW 5-serie 2017 De nieuwe BMW 5-serie is een verbeterde versie van zijn al fantastische voorganger. Voor wat betreft de … Lees meer »

Wist u al dat u bij Autobedrijf Otto de Gooijer ook terecht kunt voor de aanschaf of lease van een nieuwe auto? Wij leveren nieuwe auto’s van ieder merk, waaronder ook de nieuwste modellen. Zo kunnen wij ook de nieuwe modellen leveren van de Audi Q5, Audi A5 Sportback en S5 Sportback. Onderstaand leest (en … Lees meer »

Bij Autobedrijf Otto de Gooijer zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team! Zo hebben wij momenteel diverse vacatures open staan. Herken jij jezelf in één van de onderstaande functieprofielen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen of direct te solliciteren! Ervaren Autopoetser (fulltime) Ben jij de persoon die onze … Lees meer »