Lease nu uw auto bij Otto de Gooijer!

Bij Autobedrijf Otto de Gooijer is het leasen van een auto of bestelwagen mogelijk op basis van financial lease. Hoewel deze leasevorm voornamelijk wordt gebruikt om zakelijk een auto te leasen, is het ook mogelijk om privé een auto te leasen op basis van financial lease.

De voordelen van financial lease zakelijk en particulier

Financial lease kent een aantal voordelen voor u als zakelijke of particuliere leaserijder. Wij zetten de grootste voordelen voor u op een rij:

  • Betaalbaar rijden in de door u gewenste auto.
  • De geleasete auto of bestelwagen is uw eigendom; u bent economisch gezien eigenaar. Na afloop van de looptijd is de auto uw eigendom.
  • Geen verrassingen; u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de door u gewenste periode. Door de looptijd te bepalen, een aanbetaling te doen en/of een slotsom, heeft u zelf invloed op de hoogte van het maandbedrag.
  • Renteaftrek en investeringsaftrek; de betaalde rente gedurende de leaseovereenkomst en de investering in bedrijfsmiddelen mag u van de winst van uw onderneming aftrekken. Hierdoor betaalt u minder winstbelasting (zakelijk).
  • De betaalde BTW voor de auto of bedrijfswagen is terug te vorderen (zakelijk).
  • Zonder liquiditeitsverlies investeren; bij financial lease beschikt u direct over de auto of bestelwagen, maar betaalt u de aanschafwaarde in de vorm van een overeengekomen aantal leasetermijnen. Zo hoeft u als ondernemer niet onnodig liquide middelen in te zetten voor de aanschaf van een auto of bestelwagen (zakelijk).

Occasion leasen

Een occasion leasen is momenteel zeer populair in Nederland. De reden van de populariteit van occasion lease komt met name door de aantrekkelijke leasetarieven die gelden. Als u geïnteresseerd bent in het leasen van een occasion, bekijk dan onze occasions in dit overzicht.

Nieuwe auto leasen

Naast het leasen van een occasion, is het bij Autobedrijf Otto de Gooijer ook mogelijk om een nieuwe auto te leasen! Wij kunnen iedere nieuwe auto voor u op maat samenstellen. Komt u gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Als u een afspraak in wilt plannen of wanneer u een vraag heeft, kunt u ons bereiken via het contactformulier of via het telefoonnummer 0317 – 61 91 11.