Uniek icoon bij Otto de Gooijer

15 november 2018

Mercedes-Benz G-Klasse 63 AMG 

In 5,0 seconden met een meer dan tweeënhalve ton zware G-Klasse vanuit stilstand naar 100 km/h. Het blijft een aparte ervaring en behoort tot de mogelijkheden met deze fraaie G-Klasse in AMG 63-uitvoering. Dit perfect verzorgde en origineel Nederlandse exemplaar uit 2013 kent een lage kilometerstand en dat kwalificeert dit rijdende icoon als in ‘uitstekende conditie’.

In grijs metallic en met de kenmerkende AMG-lichtmetalen velgen is de uitstraling van deze klassieke terreinwagen fantastisch. Voor de aandrijving zorgt een 5,5 liter V8 Biturbo met 544 pk. Goed voor een inspirerende AMG-sound en de al gememoreerde prestaties.

Pure luxe

In de ruime cabine is er sprake van pure verwennerij; van elektrisch verstelbare multicontour stoelen die met luxe leder zijn bekleed, tot een uitgebreid Harman/Kardon entertainmentsysteem. Alles is aan boord om u en uw passagiers op het hoogste niveau te vervoeren in een auto met een welhaast iconische status.

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop