Nieuws augustus 2018

Banden vormen het enige contact tussen u en de weg. Elke band raakt de weg met een oppervlak dat ongeveer zo groot is als een ansichtkaart. Zorg dat uw banden daarom altijd in topconditie zijn.  Otto de Gooijer helpt u graag! Banden in alle soorten en maten bij Otto de Gooijer Goede banden zijn om … Lees meer »

Proefrit met de Mazda6

De nieuwe Mazda6 was bij z’n introductie eind 2012 direct een succes. Dit model bracht Mazda opnieuw onder de aandacht bij de veeleisende leaserijder. Met z’n nieuwe generatie motoren en aansprekende vormgeving keerde Mazda terug naar wat het altijd geweest was: de leverancier van een fraai gelijnde en uitstekende rijdende auto. Otto de Gooijer heeft … Lees meer »

De Polo BlueMotion was bij zijn introductie destijds in 2010 direct een doorslaand succes. Het was destijds een van de eerste auto’s die zo zuinig was dat hij werd beloond met een fiscaal aantrekkelijke bijtelling van 14%. Nog steeds is die auto populair. Z’n grotere broer, de Volkswagen Golf, werd ook leverbaar met deze voor … Lees meer »

Keep it cool!

De zomer laat zich dit jaar van z’n heetste kant zien. Het moment waarop de airco haar diensten in uw auto bewijst. Immers, dankzij de airco houdt u ongeacht de buitentemperatuur een aangenaam (lees: koel) binnenklimaat. Maar wist u dat airco-onderhoud geen onderdeel is van het reguliere onderhoud? Zonder onderhoud kunnen vitale onderdelen van het … Lees meer »