Nieuwe Audi Q5, A5 Sportback en S5 Sportback!

Wist u al dat u bij Autobedrijf Otto de Gooijer ook terecht kunt voor de aanschaf of lease van een nieuwe auto? Wij leveren nieuwe auto’s van ieder merk, waaronder ook de nieuwste modellen. Zo kunnen wij ook de nieuwe modellen leveren van de Audi Q5, Audi A5 Sportback en S5 Sportback. Onderstaand leest (en bekijkt) u meer over elk van deze modellen!

Audi Q5 2017

Het best verkochte Audi model van 2015 heeft een facelift gekregen! De nieuwe Audi Q5 kent kleine esthetische updates, waardoor de auto net weer wat strakker en moderner oogt. De grootste update ten opzichte van de vorige versie is te zien in het interieur. Hierbij is het interieur van de nieuwe Audi Q5 gelijk aan de onlangs verschenen Q7 en TT. De Q5 is leverbaar vanaf €60.860,-.

Nieuwe Audi A5 Sportback en S5 Sportback

Het nieuwste A5 en S5 model van Audi is er weer één van de bovenste plank. De auto is net als zijn voorganger voorzien van een prachtig elegant lijnenspel dat hoort bij een coupé en weet dit te combineren met het praktische gebruik van een sedan. De 5-deurs Audi A5 Sportback is leverbaar vanaf €50.840,- en de de 354 pk sterke S5 kost tenminste €80.920,-.