Nieuws april 2018

Met de komst van de DS3 bij is er een nieuwe, frisse wind gaan waaien bij het illustere, Franse merk. De succesvolle, hippe en volledig zelf te ‘customizen’ DS3 breekt met het traditionele verleden. Typisch een auto waarmee je boven het maaiveld uitsteekt vanwege z’n aparte looks. Rijdt u mee? Otto de Gooijer van het … Lees meer »

Een Mazda2 is een milieubewuste sportieve compact voor een gunstige prijs. Dit exemplaar van Otto de Gooijer rijdt u namelijk al voor € 7.500,- en dat is beslist een nette aanbieding voor deze auto. Wij haalden een hagelwit exemplaar in Rhenen aan de Cuneraweg op voor een grondige proefrit. De Mazda2, staat er in deze … Lees meer »

Wie een Audi A8 bezit, wist het natuurlijk al lang. Deze chique Audi weet je te betoveren met autokwaliteiten van het allerhoogste niveau zonder dat je er mee te koop loopt. En laat dat nu net de grote troef zijn van de A8. Wij maken een proefrit bij Otto de Gooijer!   Chique In de topklasse … Lees meer »

Het toverwoord bij BMW is Efficiënt Dynamics’. De speciale ‘Edition’-modellen die voorzien zijn van deze technologie zijn goed voor het milieu en goed voor de portemonnee van de bestuurder. Otto de Gooijer stelt deze schitterende BMW uit 2013 graag aan u voor en daarom maken wij een uitgebreide proefrit! EDE Voordat ik op pad ga … Lees meer »