Nieuwe auto kopen

Een nieuwe auto kopen is een speciaal traject, waarbij de expertise van de adviseur een belangrijke rol speelt. Immers dient deze persoon u voorlichting te geven aangaande het model, de diverse opties, de kleur lak en de vele andere keuzes die u dient te maken bij aankoop van een nieuwe auto. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer bent u ervan verzekerd dat u wordt geholpen door een zeer ervaren adviseur bij de zoektocht naar uw ideale nieuwe auto.

Wat maakt het kopen van een nieuwe auto bij Autobedrijf Otto de Gooijer anders dan bij de merkdealer? Het eerste verschil zit hem in onze enorme passie voor auto’s. Wij worden namelijk net zo enthousiast als u van het kopen van een nieuwe auto! Het tweede verschil zit hem in het feit dat wij een nieuwe auto van ieder merk kunnen leveren. Dit zorgt er namelijk voor dat wij u van een objectief advies kunnen voorzien en u niet in de richting van een bepaald merk of model praten.

Deskundig advies bij een nieuwe auto kopen

Bij de aanschaf van een nieuwe auto wilt u een weloverwogen keuze maken. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe auto van welk merk dan ook. Mocht u nog geen keuze hebben kunnen maken voor een specifieke auto, dan denken we graag met u mee. Met onze expertise kunnen wij u alle voor- en nadelen voorleggen en u adviseren welke merken en modellen goed bij uw wensen zouden passen.

Nieuwe auto leasen

Naast het kopen van een nieuwe auto, is het uiteraard ook mogelijk om een nieuwe auto bij ons te leasen. Wij kunnen u het leasen van een nieuwe auto aanbieden op basis van financial lease. Mocht u een ondernemer zijn, dan heeft deze leasevorm voor u extra voordelen. Zo is de btw van de aanschafprijs te verrekenen met uw omzetbelasting en kunt u de nieuwe auto activeren op uw balans. Echter, is het ook als particulier zeer aantrekkelijk om een nieuwe auto te leasen. U kunt namelijk uw oude auto inruilen en bepaalt zelf uw leasetermijn, aanbetaling en slotsom. Op deze manier heeft u zelf grip op de maandelijkse kosten.